SaMuSiA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigarayı bırakmaya karar vermen ve bu konuda adım atman harika bir gelişme. Bu zorlu süreçte gösterdiğin azim ve iradenin takdire şayan olduğunu söylemek isterim.

Elektronik sigaraya başlaman ve sigara kokusuna karşı duyduğun tiksinti hissi sigarayı bırakmaya olan kararlılığının bir göstergesi bence. Söyleme dedin ama unutma ki elektronik sigara da nikotin içerir ve uzun vadeli sağlık riskleri taşır. Amacın sigarayı tamamen bırakmak ise elektronik sigaradan da uzak durmak en iyisidir.

Ancak en önemli şey sigarayı bırakmaya kararlı olman ve bu hedefe ulaşmak için gerekli adımları atmandır.
Seni tebrik ediyor ve bu süreçte sana desteklerimi sunuyorum.
Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğiyle
Hocam gerçekten biliyirum sanki elektronik sigarayı bırakmak bana sigaradan daha kolay geliyor evet zararlarını az çok biliyorum Allah'ın izniyle Max 1 ay kadar bu şekilde devam edecem daha sonra sonuçları iletecem sizede Allah razı olsun teşekür ederim.

SerkanAks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 sene bırakmıştım ne güzel, başıma kötü şeyler gelmişti 1 dal sigara ile tekrar başladım.

Tekrar bırakıcam, bu sefer sırf kokusu yüzünden. Gerçekten iğrenç kokusu var
Hocam hemen bırakın eğer tiksinligin varsa bu fırsatı kaçırma inşallah tez zamanda bırakırsın.