Merhaba sayın hocalarım ben 2 gündür sigara içmiyorum beni bu olaya teşvik eden @SaMuSiA; hocama teşekürler sunarım kendisi bir konu açtı konuyu alt tarafa bırakacam fakat okumanızı tavsiye ederim öncelikle konudaki video falan benim için gereksiz şahsi adıma konuşuyorum ama sayın hocamın yengeyi metroda arayıp hakkını helal et onca sene bu kokuya katlandın demesi beni resmen bitirdi çünkü ara ara 1 hafta içmedigim oluyordu ve hep sigara kokusu gelince ya bu sigara böyle pis mi kokuyor ben nasıl içiyorum diyordum ama şimdi elektronik sigaraya başladım lütfen konu altına daha zararlı gibisinden kıyaslama yapmayın amacımız sigaradan kurtulmak bunu içiyorum inanmiyacaksiniz belki ama yanımda sigra içildiği zaman nefretle kokluyorum bu kadar mi kötü olur diyorum ve hiç canım çekmiyor yane resmen bitti gibi elektronik sigara bırakılır bence çok rahat bırakılır diye düşünüyorum aklınız varsa gerçekten bırakmak istiyorum diyorsanız deneyin zarar gelmez çok çok ikisini birden içersiniz yane ben kurtuldum gibi şuan soracak olursanız 25 yaşındayım 9 yaşında sadece ailem sigara ictigimi öğrendi hesap edin ne zaman başladım ortalama 7-8 yaş aralığında başladım gerçekten bu zikimi hakkını vererek içtim ben hocama teşekür ediyorum bir nebzede olsa bana yeterli bir cümle geldi umarım bırakan arkadaşlarım abilerim hocalarım olur sağlıklı günlere sağlıcakla kalın.

KONU
https://www.r10.net/off-topic/188137...gel-sende.html