Selamlar kardeşim. Bir psikolog veya doktor değilim fakat birkaç şey söylemek istiyorum. Eminim gitmişsindir fakat kan verip değerlerini kontrol ettirmeni kesinlikle tavsiye ederim. Bazı problemler değer eksikliğinden kaynaklanıyor. Zaten her kötü hissetmenin bir biyolojik açıklaması var fakat vitamin ve diğer değerler burada önemli. Unutkanlık ve asabiyet b12 ile doğrudan ilgili.
Kendini dünyanın en şanssız insanı görmekte haklı olabilirsin. Yaşadığın her şey sana kötü geliyor olabilir inanıyorum saygı duyuyorum düşüncelerine. Emin ol her ne yaşadıydan kötü olarak gördüklerin aslında sonsuz kombinasyonun içinde yaşayabileceğin en güzel ve hayırlı olanı. Bununla ilgili Bakara Suresi 216. Ayeti Türkçe olarak bir kez de olsa oku lütfen.
Yaşadığın hayat şartlarında kötü olduğunu, şer olduğunu düşündüğün başına gelenlerin aslında ne kadar hayırlı bir olay olduğunu daha iyi anlaman için Hidayet rehberi Kurandaki Kehf Suresi 60-82 ayetlerini de Türkçe olarak anlayarak okumanı ısrarla rica ediyorum.
Sınavlar dersler müfredat genel olarak biraz yoruldunuz maalesef bu konuda haklı olabilirsin. Takma kafana. Günü gelince hatırladığında gülümseyeceğin şeyler olacak bunlar. Her daim umutla gökyüzüne bak. En kötü gecenin sabahında bile yeniden güneş doğmadı mı?