HayalHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

yaptığımız incelemede, konu üzerinde belirttiğiniz ilgili .com.tr uzantılı alan adınız için 2 defa başvuru yapıldığı her ikisinde de sürecin başarısız olduğu ve ilgili müşterimize detaylı bilginin sunulduğu açıkça görülmektedir. https://www.trabis.gov.tr/whois adresinden alan adını sorguladığınızda; " Organization Name : ATAK DOMAİN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ " olduğunu görebilirsiniz. Bizler ATAK DOMAİN ile çalışmıyoruz bu sebeple alan adınız tarafımıza transfer olmadığı için kayıt ettiğiniz veya sonradan taşıdığınız kurum üzerinde görülmektedir. Alan adınız tarafımıza hiç transfer olmadı ve yönetimi de tarafımızda değildir.

Konu ile alakalı direkt olarak ATAK DOMAİN'e başvurarak yardım almayı deneyebilirsiniz. DNA süreç ile alakalı yetersiz kalmış ve hatalı bilgi vermiş olabilir. Yine de memnuniyetiniz için mesai saatleri içerisinde konu ile alakalı kendilerine ulaşarak alan adı hakkında bilgi edinmeye çalışacağız, bilginize.

Sevgiler,
Hayalhost ekibi.
İlginiz için teşekkürler, zaten direkt Hayalhost yaptı diye bir serzenişte bulunmadım, yanlış anlaşılmak istemem. Zaten size transfer işlemi içinde ben başvuruda bulunmadım karşı tarafdan aldığım bilgiyi yazdım. Sadece 2 gün önce Atak Domain ile görüştüğümde, telefon görüşmesi yaptığım arkadaş alt bayilerimiz bulunuyor, bu domainde alt bayimiz gri.net tarafına kayıt edilmiş dedikleri için acaba transfer esnasında bir başarısız işlem mi oldu yada hosting.com.tr üzerinden devir yapılırken bir hatalı işlem mi oldu dedim yada böyle bir şey mümkün mü tabiki bilmiyorum tamamen cahil bilgimle düşündüm. Daha önce böyle bir durumu tecrübe edinmiş birilerinden destek almak istedim çünkü hiçbiryerden net bilgi alamıyorum.