tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba.3g ye alıp denermisiniz
merhaba, teşekkürler, denedik ama olmadı maalesef

esquare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Telekom'dan Turkcell'e geçişte benzer bir durum yaşadım. 4. bağlandığım müşteri temsilcisi sorunu çözmüştü en sonunda. Telefondan çeşitli kodlar çevirtmişti bana. Tam hatırlayamıyorum. Hem sms hem çağrı alamıyordum.
teşekkürler, arıyoruz bizde umarım bilen bi müşteri temsilcisi denk gelir

Atla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle absürd şeyler nedense hep türk telekomda yaşanıyor. Bende geçenlerde mobil uygulamasından kalan kullanımlarıma bakmak için girdim başka kişilerin kalan kullanımlarını ve fatura detaylarını gösteriyordu sayfayı her yenilediğimde başkalarının kullanımlarını görüyodum mail attım aradım bişey bilmiyorlar bişey de yapmadılar. Çalışanların hepsi ricayla torpille doldurulmuş oraya belli herhangi bir donanımları yok
teşekkürler, değişik gerçekten, bi sorunu çözemiyorlarsa çözebilecek kişilere aktarmaları gerekir ama öyle bir durum göremedik

heri19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonunuz global xiomi modeli anladığım kadarıyla. Xiomi bazı modellerin de bu sorun var IMEI kaynaklı ya da şebeke gücü ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende yaşadım çünkü aynisini
teşekkürler, pasaporta kayıtlı iphone ama farklı tel denediğimizde de aynı şekilde oluyor