Kendi şahsıma ait 2018 Qashqai bir aracım var, alırken insanlar (at arabası, kalitesiz, içine ses alıyor, o CVT şanzıman elinde patlar, reno motoru var) vs. diyerek aracı karalamıştı. Sıfır almıştım hala şeytan kulağına kurşun herhangi bir sorun yaşatmadı ve gerçekten çok memnunuz.

Oto Galericilikte yaptığımız için şans eseri konsinye Chery Tiggo 7 PRO ve Chery Tiggo 8 PRO araç geldi elimize, iki akraba yatırımlık almışlar çok memnunlar ama satıp bu kampanyalarda sıfırını almak istiyorlar. Bugüne kadar Chery için erken, Chery henüz kendini kanıtlamadı diyordum. Ancak binip kullandığımda seçkin marka araçlardan konfor-kalite olarak çok farkı olmadığını gördüm tabi ki kalite uzun süre kullanımla kıyas edilmedi.

Qashqai aracım zaten var eve 2. bir araç arıyordum Clio ve Polo bakınıyordum ancak gördümki çok az bir fiyat farkıyla Chery alınabiliyor. Tüm markaları araştırdım segmentine göre en uygun fiyatta, en uygun şekilde aracı Chery satıyor. 5 Yıl, 150.000 Km garanti veriyor. Eski Chery sahiplerinide bulup tek tek sordum ufak tefek elektronik sorunlar dışında birşey yaşamamışlar.

Aslında Skoda Kamiq, Renault Captur, Hyundai Bayon arasında gidip geliyordum. Ancak baktığımda Kamiq 1.580.000 TL, Captur 1.550.000 TL, Bayon 1.225.000 TL'ydi ve Captur hariç gerisi 1.0 motordu. 3 araçta B SUV segmentine ait.

Chery'de 300.000 TL sıfır faizli kredi veriyorlardı. 1.583.000 TL olan Tiggo 8 Pro Luxury aracı 1.425.000 TL'ye alıyordum, üstüne birde 250.000 TL sıfır faizli kredi veriyorlardı. Bende başta Clio ve Polo almak için yola çıktığım ama sonra B SUV'a odaklandığım halde gidip D SUV aldım.

Aracı teslim aldıktan kullandıktan sonra Chery ile alakalı merak eden herkesin sorusunu yanıtlayacağım. Forumda Chery ile alakalı çok soru soruluyordu bu riski aldım sizin için uzun süre test edeceğim Chery Pişmanlık mı? bu sorunun cevabını birlikte bulacağız..

ARACIMI ALDIM: İLK İZLENİMLER
https://www.r10.net/off-topic/410987...eyimlerim.html