megaboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk kez kullanacaksınız araştırma yapıyosunuz anladığım kadarıyla. kuzey marmara otoyolu bildiğimiz otoban dan bağımsız ve farklı bir özel şirket tarafından işletilen bir yoldur. sakarya akyazı tarafından başlar bilmem nereye kadar gider. aralarda farklı noktalardan girişler çıkışlar olmakla beraber, aynı otobanda olduğu gibi girdiğiniz yer ile çıktığınız yer arasında fiyatlandırma otobandan bağımsız olarak ayrıca yapılır.
Kullanmak için değil, yol bana uzak kullanabilsem tecrübeyle öğreneceğim ama şartlar uygun değil. Bir projem var bunun için durumu anlamam gerekiyor. Fazla düzgün soramadım sanırım o yüzden soruyu şöyle tekrar sorayım.

Şimdi Ben Osmangazi Köprüsü'nden geçtim Kuzey Marmara'ya çıkacağım diyelim. Ana hatta bağlanana kadar 3 adet SGS'den geçiyorum. Daha sonra da bir gişeden geçiyorum. Anladığım kadarıyla bu 3 SGS'de bağlantı yolları ücretleri alınıyor. 2 kavşak arası ücret kesiliyor köprü parası gibi. Ana yola çıktığımda da iki gişe arası ücret alınıyor. Doğru mudur?