MjBolubeyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı para alacağı olmadığı sürece güncel kur üzerinden alamazsınız, geçen yıldan beri paranın sizden çıktığı tarihten beri adi kanuni faiz işletebilirsiniz ancak.
Edit: hakem heyeti kararında yenisi ile değişmesi veya ücret iadesi diyorsa ücret iadesini seçebilirsiniz, değişimi yoksa ücret iadesi diyorsa ve firma yenisini veriyorsa ücret iadesi yöntemini de tercih edemezsiniz.
Firma bilgisayarın yenisini gönderiyorum dedi. Sonra gönderdi bilgisayar bilirkişi bilgisayarcı tarafından açıldı kutu. Bir baktık arkasında vidası eksik artı bilgisayarı açtık default user 0 yazıyor bu bilgisayar kullanmış dedi bana freedos değil dedi geri gönder sen bunu dedi sonra geri gönderdim. Adam beni aradı Ertan Bey yine yine'neden gönderdiniz bilgisayarı dedi Ben de bana bir kullanılmış arkasında vidası eksik bilgisayar göndermişsiniz dedim Ertan Bey bu böyle olmayacak ne siz uğraşayım ne ben uğraşayım dedi ücret iadesi edelim size dedi Ben de bugünkü kurla ederseniz edin dedim Sonra ücret iade talep formu göndermiş bana bunun satıcıyla görüştüğünü daha sağlıklı olur dedi kapattık sonra bugün de satıcı aradı beni fatura tutarını iade edebilirim dedi