Hocam , Dibi görüp yukarı çıkmak , geleceği dair umutsuz şekilde çabalamaktan daha avantajlı.
Buradaki en büyük mesele geleceği dair umutlar.
Bir gün savaş çıksa ülkemizdeki herkes elini taşın altına koyar , gerekirse ölür çabalar , belki ülke harap olur ama o gün kimse şikayet etmez. Çünkü herkesin ortak bir amacı vardır.
Diğer yandan günümüzde tuhaf tuhaf neidüğü belirsiz para yiyen insanlar , gün geçmeden ortaya çıkan yolsuzluklar , saçma sapan siyasi olaylar.
Sıkıntıların arkası kesilmiyor. İnsanlar artık aşırı sinirli psikolojik olarak etkileniyorlar.
Ülkedeki 10 milyon gençe sorun 9 milyonu yurtdışına gitmek ister kalan 1m'da ya maddi durumu iyidir ya özel sebeplerden istemez.
Bu ülkeye faydalı bir şey yaptığında karşılığını göreceğine emin olamadığı için bunu tercih ediyorlar , xx ülkesinde tuvalet temizlerim daha iyi diyorlar.
İnsanları bu raddeye getirmek , Bu ne kadar acı bir tablo.
Çok yanlış okumuşsunuz önceki mesajlarımı. Ben aksine halkın sessizlik içerisinde olmasından, tamamen karamsarlık ve suskunluğa kapanmasından şikayetçiyim.
Benim halkın refah ve zenginlik içerisinde olduğuna dair de bir iddiam yok. Ben diyorum ki bu kadar ölü olmayalım. Almanlar 18 de yenildi, 45 te tekrar şahlanıp bütün avrupayı aldı rusyaya girdi. Tekrar yenildi tekrar ayaklandı. Biz hala...
10 tane muhalif gençten kaç tanesi muhalefet adına faydalı bir iş yapıyor?
Siz beni telefonunu çıkar diyen dayılardan sandınız sanırım. Benim anlatmaya çalıştığım şey toplumun vazgeçmiş olması. Ruh gibi dolaşması. Attığım videoya ne alaka diyorsunuz. Kurtuluş savaşında bile millet bu kararlılıktaydı, bugün dediğiniz gibi savaş bile yok ama toplum emekli asker gibi.
Neyse.