Herkese keyifli haftasonları diliyorum, 2-3 sene öncesinde 12'de yatar sabah 5'te uyanır çalışmaya başlardım çalışırken kendimi çok uykusuz hissettiğimde 5-10 dakika kadar şekerleme yapıp kalkar devam ederdim. Fiziksel olarak bir yerde çalışmıyordum sabah öğrenmek istediğim bilgiler için kalkıp öğreniyor daha sonra liseye gidip 8 ders işleyip eve geliyordum çıkışta bazen de dükkana gidiyordum.
Şuana baktığım zaman mümkün değil 5 saat uyku ile düzenli şekilde hayatıma devam edemiyorum, sürekli dinlenme hali içerisine girmek istiyorum. Acaba kendimi fazla yorduğum için mi diye düşünüyorum. Sık sık şehir dışına gidiyorum bazen gittiğimde ofiste kalıyorum, masada birkaç saat uyukluyorum 2 gün kadar uykusuz geçiriyorum ve şehir dışına çıkma sıklığım git gide arttı bazen haftada 3-4 gün kadar evimden uzağım. yolu genelde deniz otobüsü, şehirler arası otobüsler veya şehir içi toplu taşımaları kullanıyorum, sürekli çalışmalar, görüşmeler ve düşünme halindeyim projemiz için. Bu tempodayken de erken uyanmam gerekiyor daha fazla iş halledip öğrenmem gerekenleri öğrenebilmem için ama eskisi gibi erken uyanımıyorum.
Siz kaç saat uyuyorsunuz ?