kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araçta ki kusuru expertize sokarak öğrenebilirsiniz , tabi %100 sonuç vermez ama süpriz durum dışında bile bile kandırılmanızı engelleyebilir.

Diğer yandan ülkede dolandırılmadan bir şey almak yada satmak istiyorsanız eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın. Parayı almadan malı vermeyin , satış - alış işlemlerine mutlaka 2 kişi gidin.
İşinizi son Dklara bırakmayın.
Kimseye ve laflarına güvenmeyin.

Ülkede herkes dürüst en müslüman benim edalarında geziyor , azıcık safça hareket etsen seni tokatlamaya sıraya giriyorlar
hocam aracı alırken yapılabilecek dolandırıcılıkları, parayı başkasının hesabına attırmalarını vs vs binbir türlü fırıldak konusunda zaten gözün açık olmazsa yanarsın onlara hiç değinmedim bile..

DualWB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, galeri işi yapıyorum ve dediklerinizde gerçekten bir haklılık payı var. Bu ülkede bir araç alabilmek gerçekten zor experler ile anlaşan galericiler bile var. Yani, ben expere soktum, aldım diye bir durum her zaman garanti olmuyor. Ancak yapabileceğiniz birkaç şey mevcut araç alırken belki bu bilgiler işinize yarar. Satıcı ile konuşurken, aracınızda belirttiğiniz haricinde bir işlem, boya vs. çıkarsa exper masrafının ona ait olacağını belirterek onay alırsanız, mağdur olmazsınız. Ayrıca, experlere güvenmiyorsanız ve anlaşmalı olabileceğine dair kuşkularınız varsa, arabayı sanayiye götürün ve orada isterseniz bir, isterseniz iki kaportacıya gösterin. Ufak bir ücret karşılığında bakacaktır. Haricen, bir motorcuya daha gidip motoru da gösterirseniz, işinizi bir nebze garantiye almış olursunuz. Araç alırken kesinlikle aracın PTT'den kilometre sorgusunu ve şasiden hasar sorgusunu alın, plakadan değil şaseden. Bunları yaptığınızda, aldığınız araçtan %99 memnun kalırsınız.
Abi olay şu bak expre giriyorsun anlaşmalı olabiliyor yada olmuyor ama işini doğru dürüst yapmıyor.. İddia ediyorum sıfır km aracı galeriden çıkar 3-5 farklı expere götür birebir aynı raporu çıkarttıramazsın her biri diğerinden az yada çok farklı olur. Buradaki sorun exper diye bir sistem var ama sorumluluğu yok. Yanlş rapor vermenin bir bedeli olmalı yani devlet nezdinde.. Hatalı rapor yazan exper o hatanın bedelini ödemeli gerekirse o arabayı kendi almalı. 5k tl fatura çıkarmayı biliyorlar ama expres kağadının altına bir 24 saat geçerlidir yada resmi geçerliliği yoktur vs gibi bir ibare vurup paçayı yırtıyorlar. Hani şasiden hasar sorgulama gibi artık en temel şeyleri yapmak konusunda bilinçli olmak gerek ama herkes sanayi ustası değilki.. Önceden airbag ışığı yanmasın diye direnç atıyorlardı şimdi airbag ışığını göstergenin arkasından yağ ışığı kablosuna bağlıyorlar araba çalışınca bir yanıyor sonra sönüyor olması gerektiği gibi sende zannediyorsun ki temiz araba aldın. Şimdi kaç tane exper bunu ortaya çıkarabilir? Çakallık bitmiyor ki memlekette her geçen dakika insanları dol@ndırmanın yeni bir yolunu daha buluyorlar.

Artı satıcılarda çok artist.. Adam arabasına bir fiyat yazmış hatta tepeden tepeden yazmış kendi malıdır yazar ama para da benim kardeşim elbette yüz tane soru soracağım 10 tane yere götüreceğim. Ama yok paşalar Ferrari satıyor sanki.

İnsanı zorla araba gurusu yapar bunlar