* Şikayetçi olduğum üye: @HostLAB;
* Şikayetçi olma nedenim: Sürekli kesintiler yaşanıyor. 24 saat içinde sürekli tedirgin oluyoruz
* Açıklama ve kanıtlarım:

Hostlab sitesinden reseller hizmeti almaktayız. Yaşadığımız sorunlar şu şekilde yaşanmıştır sürekli.

5 mayısta veri merkezi değişikliği nedeniyle taşıma yaptılar. Sitemiz 16saat kapalı kaldı. Bize maksimum 4 5 saatlik bir kesinti olacağını belirtmişler. Hosting firması veri merkezi geçişi esnasında böyle bir kesintiye maruz bırakma hakkı var mı bilmiyorum ama mantıken yüzde 99.9 uptime garantisi veriliyor ise bu taşıma sırasındaki kesinti için profosyonel olarak bir aksiyon almaları gerekirdi. Neyse bunu geçtim

Bizde 2 reseller hizmeti vardı. Birisinin parasını yıllık ödedik. Bazen ödemeleri unutuyoruz sitede kesinti olmasın diye önemli olan siteyi yıllık ödediğim resellere taşıdım. Fakat diğer reseller suspanded edildiğinde bizim site gitti. Hergün saat 9da bunun kavgasını yaptık. arka arkaya 3 gün 1er saatlik bu yüzden kesintiler oldu

Hadi bunuda geçtim

Şuanda da site kapalı ve müşteri sürekli beni arıyor bu saatte. Neden kapalı @HostLAB;

Ticket atıyorum dönüş yok. Telefonla ulaşmak zaten mümkün değil..

Lütfen bu firma ile çalışanlar bu mesajı okumuş olsunlar..

Bundan sonra sorun yaşanacakmı yaşanmayacakmı emin değilim ama %80 24 saat içerisinde bir sorun daha yaşayacağımızı düşünüyorum

sitenizdeki şuandaki aktif ticketim
Ticket #292561 - erişim yok