Dostum kararınca online oyunlar oynayabilirsin.mmorpg oyunlar mesela odak süresi uzun oyunlardır ya da ps4 ps5 alma imkanın var ise al seri şeklinde olan oyunları oyna.belgesel seversen trt de savaşın efsaneleri serisi var ya da tarih seversen aç tarihin arka odası programını izleyebilirsin.yazılım ile ilgilenirsen çeşitli kaynaklar var bir yerden başlayabilirsin öğrenmeye.Finansal okur-yazarlık öğrenebilirsin hem paranıda farklı seçeneklerde ilerde değerlendirmek isteyebilirsin kısaca biraz senin ilgini çekicek şeylere bağlı. geçmiş olsun diyelim
Yorumunuz için teşekkürler belgeseller dikkatimi çekiyor biraz onlara yogunlasacagim.
Forumda olmanız çok güzel. R10 size güzel ve eğitici vakit gerçirtebilecek harika bir platform. Yazılım konularına bakabilirsiniz. Sonra yatırım araçları kısmına göz atabilirsiniz. Yazılım ile başlayıp kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Zamanla her şey yoluna girecek yeterki siz iradenize sahip olun. Ara ara konunuza yazın gelip okuyalım son durumlar ney diye olur mu?
Degerli yorumunuz için teşekkürler. Evet R10'da aile ortamı gördüğüm için ve birazda tanışık olmayışımızın cesaretiyle açtım bu konuyu odamda c#, Python eğitim kitaplarım ve udemyde kurslarım mevcut bunun yanında html ve php bilgimde var ama isteğim 0 kendimi biraz toparlayıp yuklenecegim tekrardan. Ve elbette konuyu güncel tutacağım.
Spor size ilaç gibi gelir. Bisiklet gruplarına da dahil olabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler. Bisiklete hic ilgim yok hocam ya ama bilirsiniz bu illet zayıflatıyor insanı fitnesse yazılmayi düşünüyorum.