Kerberos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PayTR ile internet sitemden satış yapmaktayım canlar. Satışım hızlansın diye de reklam çıkmaktayım. PUBG UC Epin kodlarından çokça satmaya başladım ve müşteri kaçmasın diye hızlı teslim ettim. Tüm işlemler 3D Secure olarak ilerlemektedir. Buna rağmen harcama itirazında bulunmuşlar. Fraud gerekçesi ile ulaştılar ve en son mağazamı kapattılar. Şimdi alternatif pos firmalarına bakıyorum fakat aynı durumdan da endişeliyim açıkçası.

1 TL'lik ürün bile satsam faturasını keserim. 3D Secure işlem yapmam dışında benim elimden bir şey gelmez. Sizce ne yapmalıydım? Bu konuda bilgi/deneyim/önerisi olan var mıdır?
Benim bildiğim paytr epin sektöründe en iyisi sayılan firmalardan, müşteriden 3d secure haricinde de onay alıyor şüpheli görürse. Teslimatı kanıtlarsanız sorunsuz devam edersiniz diye düşünüyorum ama bilemedim.
Alternatif olarak vallet ve gpay firmalarına bakabilirsiniz.