Gözlük numarası ile lens numarası farklı oluyor diye biliyorum. Ek olarak gözünüzde alerji gibi bazı durumlar varsa yazmıyorlar.
Anladım hocam ben lens istediğimi belirttiğim halde gözlük reçetesi yazdırıp gönderdi uğraşmak mi istemedi anlamadım ki?
Saat 10 olduğu an refresh atarsanız bulursunuz ancak. Aksi çok zor. Bulamazsanız mhrs mobilden randevu kaydı açarsınız birisi randevusunu iptal ettiğinde yer açılınca direkt sms gelir.
Teşekkürler hocam bilmiyordum dediğiniz gibi yapayım.
valla 3k para verdim 3 aylık aldım 2 3 kere taktım çöpe gitti 1 tanesini daha açmadım, en iyisi gözlük ama dışarda takmıyorum ikisinnide bulanık görsemde
Ben de bir denemek istiyorum belki markasından dolayıdır hocam, benim içimde kalmasın gerçekten bana gerekli gibi duruyor deneyeyim de içimde kalmasın gözlük takılcak bir ortam değil çalıştığım yer baya rahatsız ediyor açıkcası beni.
randevuda doktorunuz gözlük reçetenizi yazarken lens için de ayrı reçete yazmasını rica edin. Farklı hastaneye gitmenize gerek yok. Her göz kliniğinde lens veriliyor bazı doktorlardan başta da belirttiğim gibi sizin istemeniz gerekiyor. Yoksa gözlük verip gönderiyorlar
Anladım hocam bana sanırım değişik bir doktor denk geldi gözlüğüm var lens reçetesi istiyorum dediğim halde göz ölçümü yaptırıp gözlük reçetesi yazdı bu hastane lens reçetesi yazmıyor dedi, Değişik.