umursng adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Madde için ;
Türkiye'nin hiç bir hosting firmasında bu şekilde bir yaklaşım yoktur bunun için son kullanıcı açısında düşünüldüğü vakit adam sizden hosting alacak sonrasında 1 sene sonra epostalarını kullanamayacak bu şekilde saçma bir yaklaşım olabilir mi ?

2. Madde için;
Zaten her ay artan maliyetlerden dolayı hizmetlerinize zam uyguluyorsunuz bu konuda bir şey deme hakkım yok ancak bu şekilde ücretsiz bir hizmeti ücretli bir şekilde vermeye kalktığınız müşterilerinize bilgi vermek zorundasınız. Böyle bir bilgim olsaydı size yıllık ödeme yapmazdım.

3.Madde İçin;
2 Gündür problem çözülmedi bununla ilgili destek mesajlarınızı okumanızı tavsiye ederim.

---

1. Madde için;
Ben hiç kimsenin şahsına küfür etmem heleki maaşlı çalışan birisine bu konuyla ilgili santral konuşmalarını dinleyebilirsiniz 2 gündür saçma sapan bir şekilde bu konuyla uğraşıyoruz tek biz değil bizim müşterilerimizde uğraşıyor konuyu bu noktaya getiren sizin teknik ekibinizdir.

2. Madde için;
Ne yapmamı bekliyordunuz insanların ticari faaliyetine zarar verdiğiniz müşterim arıyor acil mail atmam gerekiyor ödeme almak için gibi gibi saçma sapan sorunlar ile 2 gündür tarafımıza ulaşıyor.
Merhaba,
Talebinizi inceledim ve talebin uzama sebebi relay servisinin ödemesini yapamamanızdan kaynaklı görünüyor. Ekip arkadaşım sizlere Anydesk ile yardımcı olmaya çalışmış ancak daha sonra buda yarım kalmış görünüyor.

Şu an için sorun çözümlenmiş görünüyor, farklı bir talebiniz varsa sitemiz üzerinden destek talebi iletirseniz memnuniyetle yardımcı olacağız.

Saygılarımla.