* Şikayetçi olduğum üye: @moderncloud;
* Şikayetçi olma nedenim: 30 saattir sunucularımız kapalı
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...ik-r10-da.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Bu firmadan şikayetçiyim.
Yaklaşık olarak 30 saattir sunucular kapalı ve herhangi bir bilgi, sorunun ne zaman giderileceği ile ilgili bilgi paylaşımı yapmıyorlar.
Bütün uygulamalarımız ve sitelerimiz erişime kapalı maddi, manevi zarara uğruyoruz dünden beri.
Edit - Dip not: Whatsapp 'dan merdiven altı firmaları tercih ederseniz böyle olur gibisinden lütfen yazmayın artık. Bu firma ile yanlış hatırlamıyorsam 2020 senesinden beri çalışıyoruz ve bu zamana kadar aman aman büyüteceğimiz bir sorun yaşamamıştık.
Bir yılın üzerinde süredir bu firmadan sunucu hizmeti kullanmaktaydık fakat aynı sorunu 6 gündür yaşıyoruz. modernizmir.net firmasında 2 adet sunucumuz 6 gündür offline. hiçbir şekilde çözüm sağlanmıyor. Bayram tatilidir diye anlayışlı olmaya çalıştım ama tatil de bitti. Web sitelerimiz ve mobil uygulamalarımız 2 sunucudaydı. Veritabanı yedeklerine de ulaşamadık. Ticari itibar kaybı yaşadık. Bi de adamlara hukuki yollara başvuracam dediğimde, pişkin pişkin "üye olurkenki hizmet sözleşmemizi okuduysanız dava açarsınız" benzerinde cevaplar veriyor. Firmayı azcık araştırdım. İsmail Öztürk isimli şahsa ait. Bir de veri sunucusu olarak "güya" hizmet aldıkları yer de yine Bursa Ticart Odasına kayıtlı STERLY VERİ MERKEZİ A.Ş. Onu da incelediğimde bi baktım ki ne göreyim, Ticketlarda Level III Support Operator ünvanına sahip İsmail Öztürk, STERLY A.Ş. nin de tek ortağı.
Tam anlamıyla rezillik...