@opyan; Ben kişisel gelişim kitaplarını ferrariye bineyim diye okumadım. Bu niyetle okuyan birisi varsa cevaplandırır. Söylediklerinize saygı duyuyorum, haklı olduğunuz noktalar var elbette, gönderi sahibinin okuma şevki kırılmaması adına kendi görüşümü belirttim.
Sağlıkla okuyun..
Ferrariyi mecazi anlamda kullandım. sonuç olarak kişisel gelişip kitaplarını okuyanlar kendilerini arzu ettikleri doğrultuda geliştirmek ve daha başarılı olmak için okuyorlar. Elbette ki tercih meselesi bende kendi görüşlerimi paylaşıyorum fakat çok eskilerde olduğu gibi günümüzde hiç bir yayın evi veya yazar ne yazık ki konuya tamamen duygusal bakıyorlar ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum. bu nedenledir ki zaten ne varsa eskilerde var. eskiden bir yazar veya bir bilimsel makale ya duygularını ya bilgilerini aktarmak için karşılıksız olduğu için sanırım daha bi tadı var. günümüzde okunur okunmaz gibilerinden bir çok kitap daha yayın evinden dönüyor. neyse herkesin kendi düşüncesi şu sıralar milletçe kitap okumaktan ziyade tiktokta takılmayı daha uygun görüyoruz zaten bence boşa çene çalıyoruz.