dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi o adam o 30.000'lik teklifi eşine dostuna üçkağıtçılık yoluyla verdirdiyse ya da verdirmediyse 1 lira fazla teklif veren almazsa geri kalana geri gider der ki kardeşim almadı bak sen alır mısın.

İkincisi bazen ürünü yanlış da atıyor adam

Mesela ben yıllar önce bir mobil uygulama satın aldım daha doğrusu açık artırmadan bana kitledi beni dolandırdı yani meğersem uygulamaları o şekilde değilmiş bilmem o 100.000 dolar değerindeki uygulamayı diyor şu fiyattan satıyorum tamamen üç kağıt aldatmaca dolandırmaca aldığım uygulamayı skin yaptırmam gerekecekmiş bilmem neymiş şuymuş buymuş hiç bunlardan bahsetmedi ben alsam ne diyorum ki aldım play store yükleyeceğim kullanacağım sırf uğraşmamak için lanet olsun haram zıkkım olsun diyerek ödedim parayı aldım uygulamayı da silip attım
1000 lira arta arta gelmiş 10 farklı kişinin olduğu ihalede eşine dostuna mı yükselttirmiş ? Ee gitti yazdı oda almadı nolcak? İhale süresi bittikten sonra fazla teklif gelirse ona satmasıda yasak ona bakarsan. Fazla teklif gelince de satıcı iptal etsin ?

Ee herkes kafasına göre iptal çekebiliyor zaten bu ihale(Açık arttırma) değil, teklif usulü satış oluyor. Bunu istiyorsanız burda ihaleye girmek yerine sahibindende ilanlara teklif sallayın o zaman.

İhaleye teklif vermeden önce detayları sormak sizin sorumluluğunuzda adam ihale açarken ıncığına cıncığına her teklif verecek kişinin keyfine göre önceden açıklama yapamaz ki.