Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu saatten sonra TR hosting sahipleri ne yapsa ne verse bostur.
Ekonomi TR'de oyle bir hale geldi ki;
su an Yurtdisi hostingler daha fazla teknolojiyi, ozelligi ve kaliteyi, TR hostinglere gore cok daha ucuza sagliyorlar. Az once Netinternet ve Hetzner fiyatlarini karsilastirdim. Netinternet'in 23.5 dolara verdigi hizmeti Hetzner 5.5 euroya sagliyor. Ustelik Hetzner hat hizi mukayese kabul etmez. Netinternet dedigimiz firma TR'de 1 numara olan bir dirma sonucta.
Dolayisiyle TR'de her sektorde oldugu gibi hosting sektoru de bas asagi cokustedir.
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye merkezli şirketlerden hizmet almıyorum. Aldığım bir kaç tane var GNet, Odeaweb harici pek tercih etmiyorum.

Genellikle saldırı ve kesintiler meydana geliyor ve bu yüzden yurtdışı merkezli şirketlerden hizmet alıyorum.
Peki Türkiyeden almayı düşünseniz neyi beklerdiniz tam olarak saldırıların Engellenmesi ve fiyat dışında Yurt dışında olan ve burada da olsa güzel olurdu dediğiniz şeyler neler insanlar dan geri dönüş alamadan bu durum düzelmez yani müşteriler yada kullanıcılar bize bir dönüş yapmalı ki biz ona göre bir yol çizip ilerlemeliyiz diye düşünüyorum