ugursamanci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bankayı aradım eft gerçekleşti dedi bana bende ismi yanlış yazdım alıcıda almadım diyor dedim onaya düşmmüştür dedi ne zaman iade olur
Hocam ne zaman iade olur veya karşıya geçer bunu ne yazık ki göremiyorduk sistemde. Siz tekrardan arayın, ismi yanlış yazdığınızı belirtin, müşteri temsilcisinden iade talebi oluşturmasını isteyin. İade talebi oluşturduğunda size sms ile sorgu numarası gönderilecek. Bu sorgu numarası ile ziraat bankasını arayıp bilgi alabilirsiniz. Yapı Kredi tarafından yapabileceğiniz veya alabileceğiniz cevap maksimum bu şekilde olur.

Düzenleme: Ek olarak belirteyim, Az önce yazmayı unuttum. Bu zannediyorum sizin içi değil ama okuyanlar için faydalı olabilir. Bazı durumlarda güvenlik ekibi yaptığınız işlemleri durdurabiliyor güvenliğiniz açısından. Örneğin hesabınızdan yüksek meblada para çıkışı olduğunda, veya şüpheli bir işlem algılandığında. Bu gibi durumlarda banka tarafından aranıyorsunuz ve işleme onay vermeniz gerekiyor. Çağrıyı yanıtlamazsanız işlem gerçekleşmediği gibi daha sonra yapacağınız işlemlere de izin verilmiyor. Bankayı arayıp işlem yapamadığınızı belirtirseniz size şüpheli gözüken işlemi sizin yapıp yapmadığınız sorulur. Sizden onay alındıktan sonra kısıt kalkar, tekrardan işlem yapabilirsiniz.