veri tadaları silindiği dönemi herkes hatırlarmı bilmiyorum ben 2012 üyeliği olarak görünüyor ama veri datası silinmeden öncede tahminim 3-4 senelikte üyedim eski traderimde birleşse keşke oda ayrı mesele
yaklaşık 15-16 yıldır r10 ile arkadaşız
belki kaç üye kaç yönetici kaç konu kaç mesaj kaç iyilik kaç kötülük kaç macera kaç etkinlik 🥇 gördüm burada çeyrek ömür diyebiliriz
velhasıl;
şu an dünya değişti algılar insanlar amaçlar görüşler değişti.. haliyle r10 da değişti şuanki halinden memnun muyum diye sorarsanız tek cevabım
ESKİLER DAHA İYİDİ olur
daha sabırlı daha kazançlı daha mütevazi daha adil daha hatrı sayılır daha yardımsever vr açılan konular daha kaliteli daha anlayışlıydı..
Eskiden sabit telefon ile r10la görüşebiliyorduk sanırım hızlı çözüm oluyordu öyle hatırlıyorum yanlışsam düzeltin..
eskiden alışveriş bölümü daha canlıydı örneğin 1 mesaj hakkın yoktu konunuzu hareketlendirebiliyordunuz sanırım şuan ücretli üyelere oluyor ben geçen denedim öyle gördüm ücretli üyelikler daha çok avantajı artmış.. eskiden daha eşittik sanki bilmiyorum elbette forumda ayakta duracak oda ayrı konu anlıyorum.. ama sanki normal üyelerin avantajı düşmeden olsa daha iyimiş
hatırladığım başka ne var.. facebook grup ve sayfa satışları çok canlıydı ordan iyi ekmek yiyen oldu😄
gerisini siz söyleyin yoruma beklerim