Merhabalar,
Amazondan 19 Haziran 2023 tarihinde
Sennheiser Momentum True Wireless 3 Kulak İçi Kulaklık,
Beyaz modelini satın aldım. Üründe sorun oluştuğu için 16.11.2023 tarihinde garantiye yolladım ve 21.12.2023 tarihinde kargo ile ürün tekrar tarafıma gönderildi. Sorun giderilmedi ve stok olmadığından değişim sağlanmayıp Ücret iadesi uygundur diyerek bana ücret iadesi imkanı sundular. Fakat ürün satın aldığımda
4.899,00 TL idi. O tarihlerde Farklı sitelerde ise 7bin 8bin civarlarındaydı. Ücret iadesi almak istesem zarara uğrayacaktım.
4 Ocak 2024 tarihinde amazona teknik destek üzerinden ulaştım. Garanti firması üründe değişim, tamir yapmadılar ve ücret iadesi almaya kalkışsam zarara uğrayacağımı söyledim. Amazon tarafından ise stok geldiğinde değişim yapabileceklerini söylediler. Ara ara stok kontrolü yaptım ve 26.02.2024 tarihinde siyah renkli modelinin geldiği gördüm ve teknik destek üzerinden bunlara ulaştım. Siyah renkte olduğundan dolayı herhangi bir değişim yapamayacaklarını söylediler. İsterseniz ücret iadesi yapabiliriz dediler. Bana 4 ocak tarihinde bunlardan hiç bahsetmediler ve stok geldiğinde seve seve değişim yapabileceklerini söylediler.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09RZKH...0BXXXQBCQ?th=1 Ürün budur. Grafit ve siyah modelleri var şuanda. Marka, model her şey aynı sadece renk farklılığı mevcut. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Ürün hala elimde duruyor. Ücret iadesi için gönderim sağlamadım.