Dün babam ziraat hesabıma bir miktar para attı USD almam için. Ben o sırada mobil şubeye giriş yapmış olduğum halde, beni uygulamadan attı, tekrar giriş yapmaya çalıştığımda ise şifre deneme hakkınız doldu dedi ve hesabımı kitledi. Müşteri hizmetlerini 6 kez aradım, bir türlü müşteri temsilcisine ulaşamadım, en son kayıp çalıntı işlemlerine girdim, seni müşteri temsilcisine yönlendiriyoruz dedi fakat yine band kaydına yönlendirdi. Şifreyi yenilemeye çalıştığımda ise telefonda NFC özelliği yok diye kimliğimi reddetti, hiçbir basılı kartım olmamasına (önceki kartlarım iptal durumunda) benden kart numarası vs istiyor yine giriş yapamadım. İçerideki parama Cumartesi-pazar günü 48 saat erişim sağlayamadım hiçbir şekilde.
Şubeye gittim, şifre yenileme yaptırdım, şubedeki eleman bana uygulamayı kaldırıp tekrar yüklememi söyledi. Bunu yaptığımda ise giriş yaparken eşleşmiş profil bulundu önce onu kaldırınız diye hata veriyor. Bende mobile giriş yapamadan bunu nasıl yapacağım diye kafayı yerken yine müşteri hizmetlerini aradım. Yine aynı döngü, ordan oraya, ordan buraya aktar en az 15 dakika vakit, sonuç sıfır. Meğer çözümü gayet basitmiş, ziraatin internet sitesinden giriş yaptım, paramı hemen başka banka hesabıma çektim. Ziraat hesabımı da kapatacağım şubeye uğrayıp bir daha da asla kullanmayı düşünmüyorum. Durduk yere beni hesaptan atıp şifremi bloke etti, 48 saatten uzun bir süre de beni uğraştırdı, müşteri hizmetleri zaten çöp. Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum...