Size birkaç örnek vermek istiyorum
- 1 gün foruma bakmadınız birkaç kişi cevap vermiyor ilgisiz yazdı
- Profili güven vermiyor diye rastgele bir yorum geldi
- Aynı şey şurda daha ucuz şeklinde bir yorum yapıldı
- 5 dakikalık işe para mı alıyorsun diye yorumlar geldi
Sizin ticari konunuza bu tür yorumlar gelse ne hissedersiniz? Size hiç ödeme yapmamış birisi gelip bu tür yorumlar attığında emin olun sakin kalamazsınız. Hemen reportlar 1 güne kalkmazsa da konu açıp durumun değişmesini istersiniz muhtemelen. Ben böyle davranırdım en azından.
Ticari konular gelirin sağlandığı önemli konular. Sizden ürün almamış birisi kafasına göre sizin konunuza yorum atarsa bunun sonu gelmez. Moderatörler hiçbirine yetişemez. Bu tür yorumlara izin verilse emin olun bütün konular baltalanır. Belki satıcı müsait olamamıştır mesajı görmemiştir vs durumlar için o yorum yüzünden kim bilir kaç müşteri kaybedecek.
Ben satıcıyı savunmuyorum sadece konuma böyle bir yorum gelse (ben müşterilerime en geç 1 saat içinde yanıt veriyorum ne zaman yazarlarsa yazsınlar) nasıl davranırım diye düşünüyorum. Ticaretini düzgün yapmayan zaten bir süre sonra yok olur merak etmeyin hocam. Düzgün ticaret yapmayanlar yok edilsin deyip işini düzgün yapanlara zarar verilmiş olur böyle bir durumda.
Görüşünüze saygı duyuyorum.. yazım ve emeğinize teşekkür ederim bende bir müşteri olarak kendi tarafımca 1 hafta selam verdiğim ve hiçbir cevap alamadığım bir satıcıya yorum yapma hakkımı kullandım açıkcası elbette sizde haklısınız teşekkür ediyorum