Merhabalar,
Destek talebiniz üzerindende belirttiğimiz üzere Hizmet Sözleşmemiz ve İade Sözleşmemiz geçerlidir ilgili sözleşmeleri onaylamadan sipariş oluşturamamaktasınız onaylamanız durumunda sözleşme detaylarını kabul ettiğinizi beyan etmektesiniz İsteğe bağlı koşulsuz şartsız ücret iadesi sağlamamız söz konusu olamaz tüketici Cayma hakkı dijital ürünler maddelerini incelemenizi öneririz.
Tekrardan forum içinden, Google'da kopyala yapıştır yaptığınız ticket yanıtına cevabımı iletiyorum.
"Hocam Google ile ilerlemiyor bu süreç maalesef. Hosting, server, alan adları dijital ürün olarak kategorilenmiyor. Ben bir online kurs veya yazılım lisansı satın almıyorum. YER SAĞLAYICI olarak veren AyazHost'tan takribi süreç doğrultusunda hizmet satın alıyorum.
Fatura tutarı ödenmiş fakat hizmet karşılığı gösterilmemiş bütün ürünler için iade ve cayma hakkı mevcuttur. Ayın 14'üne kadar hizmet karşılığı almamış sayılacağım. Neden hala muhasebecinize çıktı göstermemek için direniyorsunuz? Hiçbir hizmetimizde nakit iadesi yapmıyoruz ne demek hocam? "
Cayma hakkında bahsi geçen dijital ürünler ile satış yaptığınız
5651 sayılı maddeye dayalı hizmeti bir tutmayın.