Ts3Destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar. Kardesimi Pazertesi günü istanbul çam sakura hastanesine geldik acil olarak. Salı öğlen genel cerrah bölümüne yatış yapildi. İnce bagirsakta crp 200 enfeksyon şüpesiyle.. kardesim.. persembe gunu aksamina kadar kesin bir islem.yapilmadigi icin sinirleri bozuldu ve cikmak istedigini beyan etti. Tedavi reddi imzalayarak ciktik
Agrilari hastaneden cikana kadar yoktu. Cok dil döktüm ikna edemedim lakin dun aksam ciktigimiz hastaneye tekrar gidiyoruz yoldayiz. Agrilari tekrar basladi.

Sorum şudur tedavi red imzasi attigi icin tekrar gidiyoruz pisman oldu ciktigina bizi tekrar hastaneye alip tedavi yaparlarmi yoksa hasta biz sana bakmayiz felan derlermi ?

Daha once boyle bir tecrubesi olan varsa paylasirsa coo sevirim.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özel hastaneye mi has yada genel sağlık hukuku mu bilmiyorum böyle bir açıklama var.

https://www.livhospital.com/liv-hast...reddetme-hakki
Onurka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun..Kesinlikle Tedavi edilir kimse tedavi edilemez tarzında bi imada veya beyanda bulunamaz
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok hukuka karşıda sorun yok gidebilirsiniz

https://siyahhukuk.com/ozel-hukuk-da...akki-var-midir
Karadeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tedavi reddi yapmanız herhangi bir nedenle o anki semptomunuz veya tanınıza bağlı risklerin tamamını üzerinize almanız demektir, sonradan aynı birime gidemezsiniz diye bir durum yok. Tekrardan aynı hastane veya polikliniğe başvurduğunuzda tedaviniz kaldığı yerden devam eder. Geçmiş olsun.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tedavisi yapılır hocam hiç şüpheniz olmasın.
ufuk_26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bakmak zorundalar diye biliyorum , ama çıkarken bir sıkıntı yaşattıysanız biraz zorluk çıkarabilirler.
Arkadaşlar çok tesekkur ederim. Suan hastanedeyiz gozlem yerindeyiz genel cerrah ve dahiliye doktoru bakti ama pztesi geldigimiz gibi olucak sanirim boş yatak yokmuş o zamanda pztesi gece 11 den beri salı oğlene kadar bekledik şimdide bekliyecez gibi duruyor yine boş yatak yok.. 12-15 saat kadar susuz ve serumsuz olarak beklicez..