kimse sanırım yaşamamış ancak ben destek talebi attım cevabı ve çeviriyi koyacağım bu sorunu yaşayanlar belki çözüm bulur tahmin ettiğim kadarıyla benim creator programı bittikten sonra ben startera düşme isteğinde bulundum ve bu olmuyor. Program devam ederken değişiklik yapılabiliyor olarak anladım eğer siz farklı birşey anladıysanız lütfen belirtin.
Thank you for reaching out to us at ElevenLabs. We understand that you're trying to downgrade your subscription from the Creator plan to the Starter plan.
Please note that when you decide to downgrade your subscription, the change won't take effect until the current billing cycle ends. This ensures that you won't lose any of the monthly quota before your month is up.
If you're having trouble navigating this on the site, you can go to the subscription page to make these changes. If the issue persists, we recommend waiting until your current billing cycle ends and then trying again.
We hope this information is helpful. If you have any other questions or concerns, please don't hesitate to reach out to us.
Best regards,
ElevenLabs Support Team
ElevenLabs'ta bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Aboneliğinizi İçerik Oluşturucu planından Başlangıç planına düşürmeye çalıştığınızı anlıyoruz.
Aboneliğinizin düzeyini düşürmeye karar verdiğinizde değişikliğin mevcut faturalandırma döngüsü sona erene kadar geçerli olmayacağını lütfen unutmayın. Bu, ayınız dolmadan aylık kotanızı kaybetmemenizi sağlar.
Sitede bu konuda gezinmede sorun yaşıyorsanız bu değişiklikleri yapmak için abonelik sayfasına gidebilirsiniz. Sorun devam ederse mevcut faturalandırma döngünüzün bitmesini bekleyip tekrar denemenizi öneririz.
Bu bilgilerin faydalı olacağını umuyoruz. Başka sorularınız veya endişeleriniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Saygılarımla,
ElevenLabs Destek Ekibi