Ben size yaptınız veya yapmadınız demedim ki, ama sonuçta toplumun zararına yapılan herşey toplumun genelini etkiler, siz yapmadınız ama size yorum yapanların çoğu %25 yap geç demiş forumdaki diğer açılan konularda da öyle salla ev sahibi çeksin salla ev sahibi ölsün gibi cevap veriyor çoğu, ama sonunda zarar gören tüm toplum oluyor bunun bilincinde değil hiç birisi. Benden size tavsiye burada yazan hiç kimseye itibar etmeyin, avukata danışın, tahliye taahhütünde evli iseniz eşinizin de imzası var ise sizi hiç zorlanmadan evden tahliye eder. Boş tarih ile imzalanan taahhütnamelerden siz sorumlusunuz, evi kiralamak için imzaladım derseniz hakim size burada geçen ay imzaladığın yazıyor fotoğraftaki belge ile bu aynı mı nereden bileceğim der. Mahkeme masrafları ile kalırsınız, oda mı olmadı eve ihtiyacım var diye dava açar dava 2-3 yılda sürse sonuçta çıkarır. O açsın davayı çıkaramaz diyenlere bakmayın, ev sahibinin birden fazla evi de olsa diğerleri kiraca veya aile fertleri oturuyorsa sizi çıkarabilir.
Dünyanın hiçbir yerinde kafasına göre evden çıkarma yok zaten, ama aynı şekilde hiçbir yerde de ev sahibini mağdur edip evleri boş tutmaya sevk edecek kanunlarda yok.
Kiracıyız diye kafasına göre beni evden çıkartamaz. Benim başka bir eve taşınacak durumum yoktu o yüzden mahkemeye gitmesini istedim. Bu en doğal hakkım. "Adamın evine çökmüşüm"

Kendi kiracınla beni nasıl bir tutarsın? Ben 100 bin kazansam niye burada oturmakla vakit kaybedeyim? Sen de vermeseydin abicim o zaman kiraya, ben mi çıkardım kanunları? Kanunları bilmeden hareket ediyorsan bu senin yanlışın. Kiracı haklarını dün mü eklediler yasaya?
Hocam ben hiçbir zaman %25 oranında zam yapmadım konumu doğru okudunuz mu? TEFE TÜFE'ye göre hareket ettik her sene. Ev sahibinin içine sinmediği bir rakam ödenmedi. Bu yüzden eve çöktüğümü ima ediyorsanız tekrardan belirtmiş olayım.