caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Anlaştığınız kişi/personel, işbu sözleşme tahtındaki görev ve sorumluluklarını -yazılı veya sözlü fark etmez ifade edilmiş olan- biliyor ve buna göre davranıyor olması gerekli. Araya iş alır veya almaz sizin işinizi taahhüt edilen süre zarfında veriyorsa/tamamlıyorsa problem yok. Ancak aile sorunları, PC yandı, dişim çekildi, çocuklarım hasta veya uyuyamadım gibi kişisel sorunlar sizi ilgilendirmiyor elbette ekstrem bir durumda inisiyatif kullanılabilir.

Anlattıklarınıza göre anlaştığınız kişi, işi konusunda prensip sahibi değil. Bu noktada iade veya en azından gelinen nokta kadar ücretinin ödenip iş aktinin sonlandırılması yapılacak en doğru seçenek. Yukarıda bahsi geçen unsurlar benim açımdan kabul edilebilecek şeyler değil. Elbette takdiri karar sizindir.

Sevgiler.
Merhaba,

Değerli görüşünüz ve vaktinizi ayırarak konuya dahil olduğunuz için teşekkür ederim. Zaten özel hayatının içeriğinin bizi ilgilendirmediğini ve bu konu bizim haddimize değil diye belirtmiştim. Ben zaten 10 gün kadar bekledim daha sonrasında ise 2-3 gün içerisinde bitirilmesi planlanan iş zaten 10 gün beklemeyi bir kenara bırakalım. 4 günü geçti yine bekliyoruz ve araya iş alıp tekrar bekletmesi de ayrıca bir mağduriyetlik oluşturmaktadır.

Ben insanların emeğine saygı duyan, sabırlı olmasını bilen ve hoşgörü ile yaklaşacak bir yapıya sahibim ancak bu kadar kasılmaya da gerek olmadığını düşünüyorum. Benim de kendime göre planlanan işlerim var ve seçim günü yaklaşıyor ve bir sürü işim var bu proje ile ilgili olarak hepsi yarım kaldı.

Daha ne kadar sabırlı olup bekleyeceğiz inanın hiç bir fikrim yok.