Merhaba,
Değerli arkadaşlar bir kaç tane sorum olacak vaktiniz var ise görüşlerinizi iletirseniz memnuniyet duyacağım.
Bir proje hakkında birisi ile görüşme sağlayarak elindeki işin tamamlanması için kendisini 7-10 gün kadar bekledik. Daha sonra kendisine iş detaylarını belirterek bu işi 2-3 gün içerisinde tamamlayacağını belirterek kendisiyle 10k ücret karşılığında anlaştık. Normal de bu rakam iş için çok fazla fakat emek olduğu için ben kabul ederek tamam dedim.
Daha sonra kendi işi bitti ve 10 gün sonra bizim işimize başladı. Sadece geceleri bir kaç saat çalışıyor ve daha sonra kendisine ulaşım sıkıntısı yaşıyoruz. Malum ailesel durumlar ve diğer kişisel durumları sebebiyle olsa gerek bu bizi ilgilendirmiyor tabii.
Daha sonra söylenilen işlemlerin %50-60 kısmını tamamladı. Fakat işlevsellik konusunda hatalar meydana geldi. Araya bir tane iş almış ve bizim işi mecburen bırakmak zorunda kaldı. Bende 2 gündür kendisini bekliyorum. Bu süreç içerisinde tabii bende bir çok iş yaptım test aşamaları, eklenti kurulumları onun işini hafifletmek adına.
Şimdi ise kendisine dün değil evelsi gün yazdığım da araya iş aldığını ve işi bitirdikten sonra bizim işe geçeceğini söyledi. Bende mecburen iki gündür kendisini bekliyorum. Bana ise normal de ödeme almadan işe başlamayacağını söyledi. Bizim de kendisi ile konuşmamız ise "siz tamam diyene kadar ben bu işe devam edeceğim ve bitireceğim." cümlesi oldu. Ben kendisine daha evvel iş verdim sistem işlevselliği ile ilgili olarak ve 4k + 2k toplam 6k ödeme yaptım iş sonu ama yapılan eklenti işime yaramadı çünkü bunu sileceğiz başka eklenti ile devam edeceğiz dedi ben yine tamam dedim.
Daha fazlası var bu yazdıklarımın ama kısmen ben birazını yazdım sizin görüşünüzü almak istiyorum. Bu durum karşısında benim ne yapmam gerekiyor?