Selamlar
NetGSM firmasına geçiş yapmayı düşünüyorum. Fiyatları diğer GSM firmalarına göre çok uygun ancak bankalardan mesaj gelmiyor diye yorum gördüm.
Bu Problem Ne zaman çözülür acaba bilen yada görüşme sağlayan var mı ?
Fiyatları ekliyorum merak edenler için.
Merhaba,
Şuan 3 banka ile entegrasyonlar ve testler bitti aktif olarak çalışmaktadır Halkbank, DenizBank, Şekerbank diğer bankalar ile çalışmalar devam etmektedir merkez dahi net bir süre veremektedir bu konu bankaların yazılım departmanlarının ilerlemesi yazılımları güncellemesi ile ilgilidir.
3 tane banka ile entegrasyon tamamlanmış diğerleride yoldadır yakında diye düşünüyorum.
Abone olduğunuzda bazı vergiler ve abonelik ücreti peşin alınıyor abone olursanız paylaşır mısınız toplam maliyeti. Yeni hat tahsis ücreti ve vergiler var. Toplam 1000 lirayı buluyor mu öğrenmiş oluruz.
Yeni hat : 400 TL + 109 TL = 509 TL
Numara taşıma : 88 TL
Not : Ben istanbul / pendik deyim kargo vs.. beklemek istemeyen arkadaşlar var ise direk aboneliğini açar sim kartını direk elden teslim ederim. Merkez hariç Tek yetkili kişiyim şuan
Bir tanıdığım geçmiş, Yalnızca 88 TL bir ödeme yapmış.
Doğrudur numara taşıma ücreti
104tl hat 400tl vergi alınıyor hocam
Gerçi ilk fatura da çıkar ilk abone olurken almazlar sanırım.
6 Aydır kullanıyorum.
Faturalı hattımı taşıdım.
Sadece kargo bedeli ( Sim kart için ) aldındı - 70-80 tl arasında
29 tl paketi kullanıyorum ( Çocuk İçin )
Sadece 3 banka ile 3D entegre edildi ( yeni oldu bu işlem )
Hatasız kullanmaya devam.
Hayırlı olsun
Ben numara taşıma yaptım.88 TL ucret ödeyerek e devletten başvuru yaptım. Ever müşteri temsilcisinin verdiği bilgiye göre 3 banka ile anlaşmışlar diğerleri de devam ediyormuş anlaşma süreçleri. Onun dışında aktif banka hatlarımin olduğu başka hattım olduğu için dert etmedim. Tek sıkıntısı fatura durma özelliği yok. İyi takip etmek lazım. Ama fiyatlar çok uyun Turkcelle nazaran
Baz istasyon
İstediğimiz numarayı alabiliyor muyuz ?
Evet fakat numaraya göre
Banka Olayları Ne zaman netleşir acaba duruma göre geçmek istiyorum, bankalar ile çok işimiz oluyor çünkü.
@VolkanDobriceli;
hocam hat taşımada da bu ücretleri alıyorlar mı acaba ?
NOT 1 : Sorusu olan arkadaşlar direk wp den bana yazabilir müsait olduğunda cevaplamaya çalışırım.
NOT 2 : Yurt dışı cihazları eğer kayıt yaptırıldıysa o cihazda da sim kart kullanılamaz kayıt yapılmadıysa kullanılabilir.
NOT 3 : Vergi indirimi konusu öğrenciye x tl vergi indirimi vs
konusu var bu kişilerde yayarlanamaz