Hocam bizde düğün çekimi yapıyoruz bizde air 2 ve mini 3 pro var. Normalde biz sürekli air 2 kullanıyorduk. daha sonra malum piller ölmeye başlayınca batarya yerine yeni cihaz almak daha uyguna geldi. cihaz araştırırken mini 4 ile mini 3 arasında kaldık ve yakın çevremden ikisinide deneyimleme şansım oldu 4 ile 3 arasında hiçbir fark yok desem yeridir. Bu yuzden mini 3 pro rc kumandalı olarak cihazı aldık. air 3 fly more comboya gelirsek o cihazı deneyimlemedim bu yüzden cihaza birşey diyemem. Lisansınız olsa daha hiçbir şekilde uçuramıyorsunuz. (SHGM'den izin almak ölüm.) Bu yüzden kayıt, lisans filan hikaye yakalanmamaya bakın. Biz öyle yapıyoruz. Türkiyede izin alan sayılı kişiler var. Facebook gruplarında da görebilirsiniz herke bu izin konusunda şikayetçi.
Şunuda eklemekte fayda var mini 3 pronun rüzgar direnci normal air lara göre zayıf kalıyor(çok üzmez tabi).Ama dış çekimde biz air 2 kullanıyoruz.
Üstad konuyu açtığım iyi olmuş, öncelikle sizi tanıdığıma çok memnun oldum. İzniniz olursa özelden bir konuda danışmak isterim.
Modeller arasında kalmamın sebebi aslında bugün aldığım model 2 yıl sonra eskimiş bir teknolojiye sahip olmasın götürebiliyorsa 4-5 yıl götürsün kafasındayım. O yüzden 4 mini sensörleri güvenlik amaçlı akıllıca gelmişti. İzin almak problemse hiç air 3 bakmayayım öyleyse en azından diğerinde yakalansak dahi kayıt zorunluluğu olmadığı için yırtma olasılığımız daha yüksek diye düşünüyorum doğru mudur? Cevabınız için çok teşekkür ederim.