Sayın
yasinssmn
Öncelikle, mail alımı ve gönderiminde yaşadığınız sorunlar nedeniyle yaşamış olduğunuz rahatsızlık için özür dileriz. E-posta hizmetlerinde karşılaştığınız zorlukları anlıyor ve bu konuda size destek olmak için buradayız.
Paylaşımlı hosting çözümlerinde, sunucu kaynaklarının ve IP adreslerinin birden fazla kullanıcı ile paylaşılması nedeniyle bazen e-posta alışverişinde sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorunlar genellikle sunucu üzerindeki yüksek trafik, kaynak kullanımı ve dış e-posta sağlayıcıları tarafından IP adreslerimizin itibarının etkilenmesi gibi faktörlere bağlıdır.
Sizlerle bu durumu telefon üzerinden defalarca konuşup sorunun kaynağı hakkında detaylı bilgilendirmeesi sağlanmıştır.
Profesyonel E-posta Hizmeti: İşletmenizin e-posta ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için, G Suite (Google Workspace) veya Microsoft 365 gibi üçüncü parti profesyonel e-posta hizmetlerine geçiş yapmanızı öneririz. Bu hizmetler, güvenilir alım ve gönderim, ek güvenlik özellikleri ve daha iyi spam koruması sunar.
Merhabalar tarafimiza herhangi bir telefon ile iletisim saglanmadi ticket uzerinden yaziştik sadece ve resellerdeki hic bir domainin trafiği yoktur. Yanliş anlamayın beni ben kimseyi suçlamak istemiyorum, ama doğrusu ne onu ögrenmek istiyorum.