Raporlu süre maaştan kesilir bunda sorun yok. SGK'dan talep edilecek o ücret ama orda da bir kural vardı yanılmıyorsam en az 3 ay çalışıyor olmak vs vs gibi...
Eski asgari ücretten yatıramaz. Muhtemelen olay şöyledir, arkadaş eski asgari ücretin üstünde bir rakam maaş alıyor. 20.000 diyelim buna. 2023'te maaşı asgari ücret olarak yatırıp kalan kısmı prim/mesai gibi yatırmışlardır. Bu durumda zaten teknik olarak asgari ücrete çalışmıştır. Ocak ayı zammını vermemek adına da mesai/prim yatırmadan düz maaş olarak hesaba 20.000 yatırmışlardır.

15 gün çalışmak zorunda bu 15 günlük süreye izin günleri dahil diye biliyorum. Çalışmadan çıkabilir mi? Çıkar. Bir şey olur mu? Çokta bir şey olmaz... Dava açsa bile işçi mahkemesi genelde işçiyi haklı bulur. Zaten burda maaş mesai gibi sorunlar olduğu için 15 gün ihbar süresini beklemese bile çok bir yaptırımı bence olmaz. Ama unutmayın ki ben avukat değilim Muhakkak bir avukata sormak lazım işin usulünü...

"1 saate kadar gelmezsen işlem başlatıyorum…" İhbar süresinde 2 saat iş arama hakkı vardır. 8 saatlik mesainin 6 saati çalışılır çıkılır.

İstifa dilekçesini siz değil genelde firma size verir, siz imzalarsınız. Bunun sebebi firma haklarını korumak ister. Dilekçe standarttır aslında alacak verecek kalmadığına kendi isteğiyle çıktığına dair isim imza adres tc yazılır.

Geçmiş olsun