R10 Üzerinden ticaretin gerçekleştirilmemiş olması bize ait subnetin r10 da satışa çıkartılacağı anlamına mı geliyor? Ek olarak ekran görüntülerinde de açık bir şekilde belirtilmiştir hizmet süre sonunda iptal edebilirsiniz.. Bunlara ek olarak, ANONS DEVAM EDECEK KULLANIM YAPABİLİRSİNİZ şeklinde firma bize bildirmektedir. Bunların hepsini umursamadan şunu sormak istiyorum. Bir hizmet satılıyor 30 gün süre ile, ücreti alınıyor. Bu hizmeti kullanırım yada kullanmam. Rafada kaldırabilirim ekranıma açıp 254 ip adresini tek tek okuyabilirim yada zevkine her birine 1 er adet vds kurabilirim. veya hiç kullanmadan çalıştığımız DC'ye bilgi verip router'dan kaldırın da diyebilirim. Bu tamamen bizim kararımız. Sizin burada ki mesuliyetiniz 30 gün süre ile hizmeti açık tutmak hizmet süre sonunda ödeme yapmaz isem hizmeti duraklatıp silmektir.
Açık bir şekilde haksız kazanç elde etmek istediniz.
İade talep etmedim ve şikayet konusu açmadım. Lakin r10 platformunda 30 günlük ücretini ödediğim hizmetin satış konusunu görüyor isem benim cebimden ödenmiş subnetin başka firmalara satılmasını izliyorsam bu konuda hakkımı tabi ki arayacağım.
R10 Yetkililerin'den talebim, Zararımızın tamamının karşılanması aksi halde değerlendirilerek süresiz bir şekilde forumdan uzaklaştırılmasıdır.
Saygılarımla.