Teknoloji hiçbir zaman ölmez bir meslek grubudur. Kendinizi zamanla birlikte yeni teknolojilere göre geliştirdiğiniz takdir de problem olmayacaktır. Şöyle bir sorun var evet önüne gelen ben tasarımcıyım veya internet sitesi kurarım diyor, eğer bu insanlardan sıyrılabilecek farkınız var ise mantıklıdır. Kendinizi sadece tasarım ve web sitesiyle de köreltmeyin yanına bilgiler katın her zaman geliştirin. Dediğim gibi herkes web sitesi yapıyor sizin farkınız ne ? Sizi neden seçmeli insanlar? Bunları düşünüp bir yol haritası düşünebilirsiniz.
Kesinlikle hocam piyasada araştırdığım için burada açılan konularada göz atıyorum ve çok saygı duyduğum mesleğini harika icra eden kişiler var. Benim kendi düşüncem ekstralar katarak aradan sıyrılabileceğime inanıyorum.. en azından inanmak istiyorum. Beni neden seçmeliler? çok güzel bir soru bu ve bu soruyu şu an yanıtlayamadım açıkçası belki meslek grubuna tam hakim değilim o yüzdendir ama bu sorunun cevabını ileride verebiliyor olmam lazım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam 😊
Emin ol onların mesleği bence senin mesleğine göre daha iyidir.
Şu an usta bulunamıyor biliyor musun hocam?
Ya da hiç araba arıza yaptiginda ya da evinde birşey bozulduğunda usta çağırdın mi?
Ödeme peşin ve o ne derse bir yere kadar kabul etmek zorundasin.
Çünkü her ne olursa olsun o insanların kolunda çok değerli bir altın bilezik var
Kesinlikle öyle hocam ben ona tek bir yorumum yok, usta sayısı azaldı çırak sayısı da azaldı. Açılan tonlarca üniversiteden dolayı mı bilmiyorum ama öyle olduğunu biliyorum. Fakat o meslek gruplarını pek sevmediğim için kalan hayatımda en çok 2 şeye çok dikkat ediyorum siz de hak vereceksinizdir; birincisi işime, ikincisi ise eşime. Çünkü kalan hayatımda bu ikisi ibaret olacak işimi sevmedikten sonra kendi hayatımda mutluluk sağlayamam her sabah söylenerek gittiğim bir iş istemem açıkçası bu söylediğim meslek gruplarına da bu yüzden pek yaklaşamadım.. Umarım daha kapsamlı düşünüp araştırma sonucunda daha iyi sonuçlara ulaşabilirim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim 😊