Merhaba
Arkadaş konuyu çok güzel saptırıyor ancak son iki konuşmalarımızda Ben o durumu bahsetmiştim o mesajı başka bir arkadaşa attığımdan dolayı kopyalayıp yapıştırdığımdan dolayı arkadaşa direkt o şekilde ilettim hatta yukarıdaki mesajını gördüğünüz gibi ekstralar diye soru işareti atmışım.

Arkadaş sunucuyu aldığınızı belirtseydiniz diyor sanki önceden teslim edecekmiş gibi beni suçlama çabasında.

Arkadaşa Ben ekstraları dediğimde arkadaşın zaten bu işlerle ilgilendiğini bildiğim için ekstra ayarlar düzeltmeler ve diğer plugin eklemeleri manasını sordum. Eğer arkadaş çok detaylı bir bilgi istiyorsa bana kendisi sorması gerekiyordu Ben bir müşteri olarak kendisine zaten bir taslak yazı olduğunu onu iletebileceğimi söyledim adı üstünde taslak bir yazı.

Arkadaş dosyayı vesaire iletmedi bana. Perşembe akşamı olarak anlaştık sonraki konuşmalarda Perşembe gecesi oldu ancak cuma sabahı iletildi.

Ben sunucumu cuma günü açacağım için çevreme ve bütün VIP üyelerime duyurdum hatta VIP üye alan arkadaşlar ücretlerini önceden ödeyerek sunucu satın almamızı yaptık.

Arkadaş bunları göz ardı ederek onlarla biz ilgilenmeyiz bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibi bir tavır takındı.

Sanki ben sunucuyu aldığımı söylesem bana önceden iletecekti. Önceden o yazıyı başka bir arkadaşa ilettiğimi de ekran görüntüsünü ekleyebilirim.

Şu anda 1400 TL zarardayım çünkü sonucum cuma günü açılmadı ve tüm VIP alan müşterilerime VIP ücretlerini iade etmek zorunda kaldım. Ekstra olarak sunucum 2 haftadır boşta bekleyecek hem bu hafta hem de önümüzdeki hafta.

Başka bir arkadaşla anlaşma sağladım zaten şu anda pluginleri o arkadaş yapacak. Arkadaş forumda değil discord bölümünde tanıştığım bir arkadaş kendisi. Eğer isterseniz numarasını atıp gerekli bilgileri onlardan alabilirsiniz.

Bana herhangi bir dosya iletilmediği için ne eksik ne tam veya ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Dosyalar cuma günü iletildi Perşembe akşamı iletilmesine söz verilmesine rağmen hatta sormama rağmen daha erken iletilir mi diye dosyalar bana cuma sabahı ben işteyken iletildi.

İşteyken nasıl bir şekilde dosyaları kontrol edip eksikleri söyleyebilirim veya tamamlayabilirim ve o sırada nasıl sunucumu aktif hale getirip oyuncularımı çağırabilirim.

Bunlar normalde hepsi Perşembe akşamı yapılıp cuma günü sunucunun açılımı yapılacaktı ancak sunucum pluginler teslim edilmediği için açılamadı ve ben de zararı girmiş bulundum.

Arkadaşı gece saatlerine kadar bekledim ancak hala bir dönüş olmadığı için şikayet konusu açtığımı söyledim. Arkadaş dalga geçermiş gibi cuma sabahı bana test sunucusu bilgilerini iletiyor ancak test sunucusu ile benim bir işim yok bana direkt dosyaları iletmesi gerekiyordu dosyaları iletmeyip direkt test sunucusu IP'si iletti. Ancak hiçbir şekilde test sunucusuna giriş sağlamadım eğer sağlamış olduğumu kanıtlarsa sorumluluğu kabul ediyorum.

Ben herhangi bir dosya veya hiçbir şey almadım hem işi geç teslim edip hem bu kadar üste çıkan bir arkadaşı da görmedim. Arkadaşla orta yolu bulmaya çalışmak için WhatsApp'tan yazmama rağmen biz bunlarla ilgilenmeyiz biz ne yapabiliriz bizim yapabileceğimiz bir şey yok bize önceden sunucu aldığınızı söyleseydiniz gibi saçma sapan tavırlar takılmaya başladı.

Sunucu aldığımı bilseydin sanki dosyaları önceden iletecektin dosyaları bile cuma sabahı iletmişsin hala daha sunucu mevzusunu açıyorsun sunucu mevzusunu açmalık bir mevzu yok. İster sonucum olsun veya olmasın sen o dosyaları bana her türlü iletmen gerekiyordu kendi sunucuna yükleyip kendin orada ayarlar yapıp bana iletemezsin.

Ben ilk defa bir plugin paketi yaptırıyorum. Zaten zamanım olsa kendim yaparım ancak arkadaş bana gelip dil ayarlarını bile en son soruyor ilk başta soracağı şeyi ben bunları tahmin edemem veya ne zaman işlemleri yapılacağını da bilemem ancak arkadaşla konuşmamızı ilettim yukarıda işlemleri sorduğunda işlemler yapılıyor gibi saçma sapan cevaplar verdi Ben hangi polikinleri nerede olduğumuzu hangi işlemlerde kaldığımızı soruyorum ancak Arkadaş bana sadece işlemler yapılıyor diyor ve bu cevabı bir gün sonra veriyor zaten orada anladım o yüzden kendisini de çok sık baş etmedim ancak Perşembe akşamına da söz verdim kişileri de sözümü tutmam gerekiyordu. İstiyorsanız discord hesabımı atarak VIP alan arkadaşları sizinle konuşturabilirim veya diğer oyuncuları da sizinle görüştürebilirim duyurularımı esas olarak atabilirim hem WhatsApp'tan hem discord olarak.

Detaylı olarak açıkladım arkadaştan ücretin tamamının iadesini istiyorum. Bana geç iletilen dosyalarla benim herhangi bir işim olamaz ki olmadı da zaten.