Kimseye anlatamıyorum belkide iyi gelir diye buraya yazmak istedim.
11 ay önce hiç bir şeyi kaybetmeden ama her şeyimi yitirerek büyük bir afet atlattık iskenderuda idim deprem olduğunda hayatım o gün o saate sıfırlanmış gibi. Tam 11 ay oldu geceleri 3 belki şanslıysam 4 saat uyuyorum bazen olmayan şeyleri görüyorum , bazende kendimi rüya aleminde hissediyorum ve bu uyumadığım zamanlarda oluyor, geçen sabah otobanda karşıdan karşıya geçen bir çocuk gördüm firene sonuna kadar bastım az kalsın çarpıyordum ama çocuk yoktu ortada aslında kimse yoktu.
Bazen bir ışık bir koku bir görüntü ama anlık belki 10 mili saniye belkide 5 mili saniye geliyor içim huzur ve mutlulukla doluyor oda bir kaç milisaniye sonra tekrar karanlık içindeyim. her şeyi denedim pisikolok , ibadet , alkol , aşk hiçbirisi düzeltmedi beni aşk biraz evet 4 saat uyuduğum zamanlar oldu birisini sevmek birisinin sizi sevmesi biraz düzeltiyor insanı ama değişen bir şey olmadı sanırım. her gün aynı yıkıntıların arasında eve gelip gidiyorum oda etkisini yitirdi.
Yoruldummu tükendimmi bilmiyorum ama ne olduysa 11 ay önce oldu hiç bir şeyimi kaybetmedim ama her şeyim gitti eski halime dönemiyorum.
Yardım istemek yada akıl almak için yazmadım bunları birilerine anlatırsam belki düzelirim belki birileri beni anlar dinler diye yazdım.
Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin