bekirctn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildirim izni gibi birşey olabilir
HSNv2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam browsera gizli eklenti vb. gibi bir şeyler bulaşmış olabilir.
sefac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Virustotal sonucu :
https://www.virustotal.com/gui/url-a...60a-1705926662

Ben pek bir şey olacağını sanmıyorum kendim de meraktan tıkladım yanacaksak beraber yanalım
HSNv2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanmıyorum Chrome sürümünüz çook eski olması lazım kaldı ki chrome çok eski sürümlerin kullanılmasına artık izin vermiyor. 2-3 sene önce güçlü bir güvenlik güncellemesi geldi ve bu tarz şifrelerin dışarıdan erişimini tamamen engellemişti. Yani kayıtlı şifreler aslında browser üzerinde veya bir belge içerisinde kalmıyor eskisi gibi. Yine siz önlemlerinizi alın eğer değiştirebiliyorsanız şifrelerinizi değiştirin.
Dediğim gibi eğer ki eklenti virüsüyse çok endişelenmeyin bu eklentiler Javascript temelli çalışır ve belirli başlı şeyleri yapabilseler bile bilgisayara direkt olarak müdahalede bulanamaz. ancak windows platformunda tüm yetkilerle çalışabilecek bir virüs yediyseniz üzgünüm ki klavye girdilerinden tutun birçok verinize ulaşabilirler.
guncel surum 2-3 gun once eski yazyordu ama bugun pc atım pc yeniden baslamıs az yavaslama vardı bu olaydan sonra ayarlar geziyordum mause bir anda tepe gitti o an dedim ne oluyor kaspersky ustune r10 konu actım suanda tarama yapıyorum muhendisle gorustum tarama sonucu kotu cıkarsa bız bakarız ayagı yaptılar chorme kaspersky eklentileri kurdum az icim rahat ama pc takip edecem ne olacak vs