* Şikayetçi olduğum üye: @zumbakhosting;
* Şikayetçi olma nedenim: KVKK İhlali / İftira ve yalan beyanlar
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/hosting-sikayetl...ayetciyim.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Merhabalar, 11.01.2024 tarihinde açılan şikayet konusuyla bağlantılı olduğunu ve şirketin bana attığı iftiraları, yalan beyanlarından dolayı şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum. Şahısla hiçbir geçmişim bulunmuyor sadece bir hafta kadar firmasında yardımcı oldum herhangi bir maddi gelirim vs. olmadı ve yardımcı olduğum dönemde kendisinin engel durumunu bilerek bende ailevi durumumdan kendisine bahsetmiştim, açıkçası ailemin ekonomik durumu çok iyi değil ve annem engelli bu yüzden iş arıyordum lakin firmalara tam da güvenemiyordum benim bu yaramı bilerek şikayet konusunu ve şuanda çalıştığım hosting şirketi sahibine özel mesajlarımı ileterek birinci olarak KVKK ihlali ve ikinci olarak şikayet konusunu üzerime yıkmak için beni dolaylı yoldan suçlayarak adımı karalamakta, iftiralar atmaktadır. İlgili firmanın kurumsallık dışı davranışları, yaşattığı tek mağduriyetin değerli r10 üyesi
@emirercann; 'a karşı olmaması ve şahısın r10 ceza geçmişi göz önüne alınarak değerlendirildiğinde bu şahısın r10 gibi elit platformda bulunmaması gerektiğini düşünüyorum, gereğinin yapılmasını saygıyla talep ederim.
Kanıtlar KVKK ihlaline karşı moderatör talep etmesi durumunda iletilecektir.