Sırayla temizlik yapılmasında bir sakınca görmüyorum açıkcası sonuçta misafirleriniz olacaktır işletmede herkes kendi içtiğini yıkarsa misafiride sokmak lazım mutfağa. Bence sizin sorununuz yapılan işler ile ilgili değil işveren personel arasındaki samimiyetsiz ortamdan kaynaklanıyor. Bende bi işverenim kendi evim taşınacaktı firma araştırıyordum bizim çocuklar kendileri biz taşıyacağız başka birine elletirmeyiz dediler mesela bende ortalama aldığım fiyatı personellerime eşit dağıttım ekstradan. Almak istemediler ama banka hesaplarına yatmıştı bile.
Masanın bu tarafından belirtmek istediğim birşey var sabah 08.00 Akşam 19.00 mesaimiz var eşimden çocuğumdan annemden babamdan daha fazla bu adamlarla beraberim iş yeri içinde bir rekabetle yada banane benim işim değil gibi muhabbetlerle gün geçmez. Çoğu zaman personelimin eli dolu olduğunda kendi çayımı alırım bulaşık biriktiyse yıkarım, tuvaletler kirliyse yıkarım. Açık hava reklamcılığı ile uğraşıyorum sürekli yükseklerde işimiz asla iş güvenliği olmayan bir işe servet kazansamda gözümün ucuyla bakmam çünkü şahsımın çıkmak istemeyeceği yüksekliğe personelimi çıkarmam.
Konuyu toparlayacak olursak şahsi fikrim iş arkadaşlarınız ile samimiyetinizi artırmanız. O zaman herşey çok daha kolay olacaktır.