Aradan geçen zamanda zorlaya zorlaya anca kapattırabildik. 270 TL cayma ücreti çıktı.
Hizmet veremediğiniz için kapatıyorum cayma bedeli çıktı birde. Ama lanet olsun.
27 yıldır evimde internet var. Bu sene vodafone ev interneti kullandım. İlk defa bu kadar rezil oldum.
146 , 56k fax modem kullanmış bir kişiyim. 1 mp3 ü 1 saatte indirirdik ama böyle bir rezillik ilk defa yaşıyorum.
A'dan Z'ye kadar haklıyım ama konuşmalarınıza ulaşamıyoruz da dediler.
Allah'a yakın bize uzak olsunlar. Bir daha vodafone lafı bile duymak istemiyorum.

Fazladan şişen faturamı nasıl çözdüm ? Vodafone cep internet kısmını aradım. Bana 3 ay önce 50 GB bedava internet tanımladılar. Bu ayda tanımladılar. Arada unuttukları için faturam yüksek geldi. İadesini istiyorum dedim. Sadece tek faturada iade yapabiliyorlarmış. Yüksek olan 1127 TL'yi normale çevirip 1000 TL yi bakiyeme yüklediler. Sonraki ay kullanımlarım otomatik olarak içinden düşecek.

Cep kısmı çözüm odaklı ama Vodafone ev internet kısmını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sadece ticket oluşturuyorlar. Çağrı merkezi kayıt alıyor pişpişleyip gönderiyor. Çözüm sıfır.