Belirttiğim üzere aynı sunucuda windows tarafında test alıp iletirseniz sevinirim bakın sorun dediğiniz gibi hat ile alakalı olsa nested içinde bulunan windows sunucuda da 4-5 arası bir değer almanız gerekir ip konusunda erişilemiyen ip diyorsunuz fakat dünden beri hala bize hangi ip adreslerinde sorun olduğunu belirtmediniz biz bunu bilemeyiz sonuçta onları iletmeniz gerekiyor ki sorunu çözelim
saygılarımla
Efendim bakın: sizin bahsettiğiniz yerden sonuçları sorguladığımızda, belirtilen hızları alıyoruz. Ancak bunun bizim için hiçbir önemi yok. Bizim internetimiz, sizin bahsettiğiniz yerle sınırlı değil. Sizin bahsettiğiniz yerden doğru sonuçları almak, bizim için bir internet tarayıcısından banka hesabına girip, bakiye bilgisini öğeyi denetleyle yükseltmek ile aynı şey. Bakiye bilgisine milyonlar yazsam benim için bir anlamı yok.
Siz lokalinize yönlendiriyorsunuz sorguları ve bu şekilde başarılı sonuç alıyor. Ama dışarıdaki internete erişemiyorum ben. Bu şekilde 100G alsam ne anlamı var ? 1G portta 300-400Mbps'i anlarım ama 4Mbps'in üstüne çıkmıyor upload. Bunu defalarca kez söyledim zaten size. Konuya yorum yapan arkadaşlarda belirttiği gibi hiç normal değil. Artık bu durumu anlayın ve bunu yapamadığınızı kabullenin.
Performans konusunda da sunucuyu hiç kullanmadığımız halde %80-90 üzerine çıkıyor kullanım. Bizim böyle bir kullanımımız olmadığını da defalarca dile getirdim size. Orayı düzeltiyorsunuz olmuyor, burayı düzeltiyorsunuz olmuyor. Kaç defa size başvurduğumu ben hatırlamıyorum. İyi niyetle sorunumu çözmeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz ama çözemiyorsunuz. Çözemediğiniz için iade istiyorum.
Çözümleyebilseniz zaten bu konuyu açmam. Attığım mesajlardan da bu net bir şekilde anlaşılıyordur. Üzgünüm yapamıyorsunuz bu işi.