Sayın yönetici: bakın sorun bahsettikleri gibi çözümlenmedi. Size speedtest sonuçlarını aktardım. Ek olarak bağlantı kuramadığımız IP adreslerini de atayım girin bakım. Veya yetkili bir arkadaş girip baksın.
Şunu soruyorum: 1Gbit portta, 4Mbps up almak doğru mu ? Bu sorguları farklı sunucu şirketlerinde atınca yüksek oluyorken, bizim sunucuda böyle olması haklı bir neden mi ? Adam biz sorunları çözdük deyince, sorunlar gerçekten çözülmüş mü oluyor ?
Ben sorunlarımı çözebilsem zaten buraya konu açmazdım.
Belirttiğim üzere aynı sunucuda windows tarafında test alıp iletirseniz sevinirim bakın sorun dediğiniz gibi hat ile alakalı olsa nested içinde bulunan windows sunucuda da 4-5 arası bir değer almanız gerekir ip konusunda erişilemiyen ip diyorsunuz fakat dünden beri hala bize hangi ip adreslerinde sorun olduğunu belirtmediniz biz bunu bilemeyiz sonuçta onları iletmeniz gerekiyor ki sorunu çözelim
saygılarımla