* Şikayetçi olduğum üye: @cengizx18;
* Şikayetçi olma nedenim: Problemli sunucu hizmeti
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...net128175.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba,

Kendilerinden bir sunucu kiraladık. Biz başlangıçta VDS için gittik ama kendileri bizi Nested sunucuya yönlendirdi. Nested'in ne olduğunu bilmeden, biz ihtiyaçlarımızı söyledik. Baktığınızda özellikleri çok yüksek ve yeterli olacağını düşündük. Başlangıçtan itibaren kendilerine saygıyla ve sabırla yaklaştık. Sürekli bir problem oldu. Sabırla çözümlemelerini bekledik. Ancak bu problemleri sürekli yaşıyoruz ve kendilerine iade talebinde bulunduk. Kendileri ürünün kampanyalı olduğunu ve bu konuda yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Ancak ürünü kullanamadığımı ve sürekli problem yaşadığımızı söylediğizde yapacakları bir şey olmadığını söylediler.

Sunucunun interneti çok yavaş. Windows'ta sorgulama yapmamızı ve onların belirttiği yerden sorgu yapmamızı belirttiler. Oradan yapınca problem yok ama diğer her yerde problem var. Sorun şu ki biz Ubuntu kullanıyoruz ve işimizi görmüyor. İnternet hızı sürekli yavaş.
İnterneti kullanan bir uygulamamız veya projemiz yok ancak çok defa interneti çok kullandığımıza dair kısıtlama yiyoruz. Kullanmadığımızı ve başka kişiler kullanıyor olabileceğini söyledik
Bir gariptir ki ISO dosyasını sunucuya kendileri attılar. Sonra da sorunu ISO dosyasına buldular
Sunucunun performansı ciddi derecede yavaş. Sürekli ticket açtıktan sonra bir şeyler yaptılar ama çok yetersiz
IP'ler sorunlu. 3 tane çalışabilen IP var

Bu sorunlara istinaden aldığımızdan beri sürekli problem yaşıyoruz. Doğru dürüst SSH bağlantısı bile atamıyoruz. En büyük sorun ise:
Sunucu anlık bir kesinti yaşarsa, bizim sunucuya girip tekrardan başlatmamız gerekiyor. Bunu neden başta belirtmediniz diyorum ? Cevap yok. Siz bizi yönlendirdiniz bu hizmete neden bahsetmediniz diyorum yine cevap yok.
Sonuç olarak biz ücret iadesi talep ediyoruz. Haklarını yememek lazım ticket konusunda hızlı dönüş yapıyorlar ama sürekli problem yaşadığımız için bizde yorulduk artık. Bu konunun buraya gelmesini istemezdim ama çözüm bulamıyorum.
Gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.