Arkadaşlar Selamun aleyküm Megane 4 otomatik aracım var temmuz ayında 2. Viteste titreme şikayeti ile servise gittim ozaman 30bin lira gibi bir fiyata debriyaj setini değiştirdim. İçinde volan diye bir parça varmış şimdi o zaman maddi durum aşırı kötü idi ben bu volan denen parça gerekli değilde değiştirmeyelim demiştim yani degismesi gerekiyor ise değiştirelim dedim 8000₺ gibi ek bir ücret çıkacaktı bende o zaman çıkmadı diye sevindim tabi. Şuanda aynı şikayet daha şiddetli bir şekilde olmaya başladı. Tekrar gittim 6 ay 7500 km civarı oldu aradan geçen süre bu arada neyse dedim bu gene sıkıntı çıkarıyor volan siparişi verdik güncel ücret 26.000₺ indirimli neyse bunu taktılar sorun devam ediyor e ne yapacağız kavrama değişecek. Renault diyalog parçanın 2 yıl 60.000 km garantili olduğunu söylüyor servis garantisi yok diyor sonra buraya şikayet edince dediler ki 7500km garanti benim araç ne hikmetse 8500km olmus tren kaçmış henüz çözüm merkezinde dönüş almadım salı günü haber gelecek . Şimdi bu durumu yaşayan belki olmuştur bu parça garantili mi ? eğer garantili ise servis işin içinden neden sıyrılmaya çalışıyor? Ben olumsuz bir durumda bayiyi ve genel olarak Renaultu nereye şikayet edeceğim? İzlemem gereken yol nedir