Konu
@lorxy adlı üyeden şikayetçiyim.
29-12-2023, 19:56:29
MuDDeT50
* Şikayetçi olduğum üye:
@
lorxy
;
* Şikayetçi olma nedenim:
Lisans Alınmaya Çalıştı Ama Hizmet Alamadım
* İlgili konu URL:
https://www.r10.net/cpanel-plesk-dir...yacim-var.html
* Açıklama ve kanıtlarım:
Lorxy Rumuzlu Kullanıcıdan Şikayetçiyim.
Bu gün Plesk lisans hizmeti almak için bir konu açtım ve kendisi bana ulaşıp fiyat teklfinde bulundu. Fiyat konusunda anlayış ödemeyi söyledigi banka hesabına yolladım. Saat 16:44 civarı başlayan konuşmalarımız saat 19:20 civarında son buldu ama ne yazıkki sunucumda ne lisas aktif edebildim nede ödedigim ücretin karşılıgını alabildim.
1.5 veya 2 Saat civarı hep aynı sunucu komutu ile ugraşıp durduk. Benimde kendime göre işlerim oldugunu ve kendisinden ücreti iade etmesini talep ettim ve başka birinden hizmet almayı teklif ettim ama lisans sağlayıcının kendisi olmadıgını belirtti. Evet, kendisi olmaya bilir lisans saglayıcı lakin bu konu ne yazık ki beni alakadar etmemekte. Benim muhtabım kendisidir ve 2 saatden fazla süredir hep aynı sorun ile ugraştık durduk.
İlgisi alakası varmıydı sorunu çözmekle asla hakkını yiyemem ugraştı ama ugraştıgımız ne hikmetse hep aynı komutlar ve aynı sorunlardı. Bende artık bu işten sıkılıp başka birinden lisans temin ettim ve sunucumun sorunsuz oldugunu ve başka kişiden aldıgım lisansı sadece 1 dakika aktif ettiğimin farkına vardım.
Ekte gerekli yazışmalar mevcut. Bir plesk lisans işi 2 saatden fazla bir zaman almayacagını çogu arkadaşımızda çok iyi bilir. Ben ücretimin geri iade edilmesini talep ediyorum.