Herkese hayırlı sabahlar diliyorum. Biliyor musunuz son zamanlar da kendime en çok sorduğum sorulardan birisi başlıkta belirttiğim sorular.
Bazen öyle bir an geliyor ki hayatım neresinde, nasıl ve kim olduğumuzu unuttuğumuz ve kendimizi çaresiz bulduğumuz anlar oluyor. Eğer yarınımız belli değilse neden bugünü yaşamayı tercih etmiyoruz?
Gelecek yarınların rahat olması için çalıştığımızı söylüyoruz bazıları gezerken biz partilemek yerine kendimizi geliştirmeye odaklandığımızı söylüyoruz ama o yaşlarımıza bir daha dönmeyecek ve o hisleri aynı şekilde yaşamayacağız bunu görmezden de gelemiyoruz.
Vehbi Koç bile bazen kafelerin önünden geçerken el ele tutuşan gençleri gördüğünü çok özlendiğini o yıllarını öyle geçirmediğine pişman olduğunu dile getiriyor dünyanın en büyük milyarderleri veya girişimciler asıl mutluluğun para olmadığını söylüyor.
Sakıp Sabancı milyon dolandırının, fabrikalarının olduğunu ama oğluna bir çift ayakkabı giydiremediğini neye yarayacağını soruyor böyle zenginliğin çok garip değil mi her şey.
Eğer gerçek mutluluk para değilse ve ya biz yanlış şeylerin peşinden yanlış zamanlar da koşuyorsak hiç durup düşündünüz mü şuan ki ben olmasaydı ne olurdu kim olurdu diye her şey gerçekten çok garip ve bilinmezlik dolu.
Bir nebze olsun bunları dışarıya vurmasam rahatlayamayacağımın farkındaydım ve benim gibi düşünen insanların veya düşünmeyen insanların yorumlarını merak ediyorum.
Herkese saygılar ve sevgiler.