Kanunen sahip olunan yetkileri kullanmak ya da kullanacağını
beyan etmek suç unsuru oluşturamaz. Şikayet edeceğim, dava
açacağım, icraya vereceğim gibi söylemler de suç unsuru değildir.
Pek çok kişi dava şikayet ederim sözünü tehdit sanıyor
Evet okudum hocam. Ama biraz eksik geldi. Çocuk kitabı olduğunu
biliyorum. Ama yazarı malum. İster istemez beklentiyi arttırıyor.
Belki küçükken okumuş olsaydım çok farklı olabilirdi. Ama şimdi
sıradan bir çocuk hikayesi gibi geldi. Tabi çevirmen faktörü de var
Hayat ile ilgili bir korkusu veya beklentisi kalmamış birilerine denk gelirseniz kendi kendinize kaldığınızda bile hatırlamaya utanacağınız şeyler yaşatabilirler, siz siz olun boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın arkadaşlar. : )
Çıktıktan sonra, ev temiz ise vericem diyip, vermeyin. sürünsün ***
Valla hiç farketmez. Ben yaş tahtaya basmam kolay kolay. Kimseye de malımı öyle babasının malıymış gibi kullandırtmam.
O hayattan bir beklentisi kalmamış gibi takılıp istediği her şeyi yaptıran adamlar daha adamına denk gelmemiş. Herkes kendinden güçsüz gördüğüne gücünü gösteriyor.
Bizim kiracı da bana tehditvari konuşuyordu. Hiçbir şey yapamazsınız bu eve bir daha gelmeyin sonunuz iyi olmaz gibi konuşuyordu. Neden? Biz çok masum konuştuk, İNSANCA anlaşmak istediğimiz için kendini ve çevresini güçlü zannetti.
İlgili kişi gerekli cevabı fazlasıyla alınca ertesi gün arkasına bile bakmadan kaçmayı tercih etti
böyle şerefsizlik yapanlar bunu hak ediyor.
ben usulunce ev sahibimle görüştüm 4-5 evi varmış tabii beni ilgilendirmiyor yatırım için almış yurtdışında yaşıyorlar.
yüzde 300 zam istiyor.
vermeyeceim. kapıma gelebilir.
geldiğinde kaçacak biri olmayacak.
yani şunu demek istedim, herkes böyle kaçacak biri çıkmayabilir. ev uğruna birinden biri gidebilri.
tefe tüfe göre zam mı yapacağım yüzde 25 de hak değil. en azından tefe tüfe oranında müsade edilmesi gerek. ama aç gözlülük olduğunda da kusura bakmasınlar. ben de ticaret yapıyorum. bazı mallar elimde patlıyor. ticari olarak ev alanlar o halde kiraya vermeyecek.
Aynen kanka sen tehlikesin
Aynen sende çok akıllısın. Millete akıl vermeyi bırak sen SADECE KENDİNE BAK!
Ben gittim hakedene hakkını verdim şimdi evimde paşalar gibi oturuyorum.
O yüzden o akıllarını kendine sakla.
Ek olarak: Sen sana yapılan haksızlıklara karşı beni döverler abi deyip susup kenara çekilmeye devam edebilirsin.
Evi boş saklamak en mantıklısı 5 bin tl için evin kirlenmesine değmez.
Ben olsaydım kontrat yapmazdım, işine geliyorsa.
Avukat tutup para vermeyin sakın, hepiniz hukuk biliyorsunuz zaten. Diyeceklerim bu kadar.
Son gelişme olarak Kiracı ile 5 bin TL taşınma masrafı+ avukat masrafları + 1 ay kira almama konusunda anlaştık malaasef anlaşma sebebim avukatin istinaf davasının da 1 2 sene süreceğini belirtmesiyle kabul etmek zorunda kaldım